Пятница, 26-Апр-2024, 10:53

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2018 » Январь » 31

Вік...Що ж це таке: просто цифра чи можливо стан нашої душі? Більшість говорить, що вік — це те на скільки ми самі себе відчуваємо і виглядаємо. І я вважаю, що це безперечно так.
У наш час виникає певна проблема, що молоді дівчата доволі часто виглядають не на свій вік. А саме, як це не прикро, на декілька років старшими чим вони є насправді. Так, звісно, час, коли косметика стає невід’ємною частиною життя молодої дівчини, а “бойовий розкрас” повсякденністю, то більшість втрачає свою особистість. Вони намагаються приховати свої недоліки тонною тонального крему, консилеру чи хайлайтеру, але натомість вони також замасковують і свої особливості. Дівчата хочуть виглядати старшими, вважають, що саме косметика зможе зробити їх привабливішими, дорослішими. Але хіба це так? Невже дійсно широкі стрілки на очах, нарощені вій і безумовно яскраво червона помада на губах зможуть когось привабити? Невже це круто, коли тобі усього 15 років, а ти виглядаєш на усі 20, к ... Читать дальше »

Просмотров: 465 | Добавил: anytkagurin | Дата: 31-Янв-2018

Кохання, стосунки, відносини — це точно болюча тема кожного. Я впевнена, що нема у світі людини яка б не зіткнулася із любовними проблемами чи переживаннями. Хтось поринув у безмежне море кохання ще у глибокій юності, років у 16, а хтось не може його віднайти і у зрілому віці Але так чи інакше зацікавленість чи захопленість до людини виникала у всіх. Так, звичайно, ми можемо називати це по-різному, можемо не визнавати нашу слабкість, але саме близькі люди зможуть побачити, відчути як палають ваші очі, як тремтять руки при зустрічі із людиною, яка відкрилася для вас по-особливому. І у такі моменти ми стаємо найбільш чутливі та вразливі до цілого світу.
Хтось скаже як я можу про це писати у свої то 19 років. Так, безумовно, я не можу сказати, що пережила таке світле почуття — кохання. Але можу запевнити точно, що ще 5 місяців тому я взагалі у нього не вірила. І так мені 19 років, і я пишу на цю тему, більше того я відчуваю її, мені хочеться все більше й більше дізнат ... Читать дальше »

Просмотров: 361 | Добавил: anytkagurin | Дата: 31-Янв-2018