Среда, 08-Май-2024, 13:38

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2018 » Январь » 31 » Крик душі
13:54
Крик душі

Кохання, стосунки, відносини — це точно болюча тема кожного. Я впевнена, що нема у світі людини яка б не зіткнулася із любовними проблемами чи переживаннями. Хтось поринув у безмежне море кохання ще у глибокій юності, років у 16, а хтось не може його віднайти і у зрілому віці Але так чи інакше зацікавленість чи захопленість до людини виникала у всіх. Так, звичайно, ми можемо називати це по-різному, можемо не визнавати нашу слабкість, але саме близькі люди зможуть побачити, відчути як палають ваші очі, як тремтять руки при зустрічі із людиною, яка відкрилася для вас по-особливому. І у такі моменти ми стаємо найбільш чутливі та вразливі до цілого світу.
Хтось скаже як я можу про це писати у свої то 19 років. Так, безумовно, я не можу сказати, що пережила таке світле почуття — кохання. Але можу запевнити точно, що ще 5 місяців тому я взагалі у нього не вірила. І так мені 19 років, і я пишу на цю тему, більше того я відчуваю її, мені хочеться все більше й більше дізнатися про це світле почуття, хочеться його відчути і довести, що воно дійсно існує.
У наш час слово “кохаю”, “люблю” втратило свій шарм і реальний сенс. Ми часто говоримо ці слова навіть не задумуємось чи взагалі люди цього варті. Доволі часто саме ці слова лунають від нас аби просто досягти своєї мети. Але чи правильно все це? Адже я вважаю, що щоб сказати “люблю” потрібно пережити цілі “джунглі” емоцій, відчути щось світле до тієї людини, відкритися їй на повну, а найголовніше усвідомити, що і вона тобі відкрилась. Це ж не просто слова пісні, яку ми можемо наспівувати, а це почуття, які ми можемо промовити і донести до близької людини. Для одних це слабкість, яку вони бажають приховати за безглуздими жартами та насмішками, для інших просто слова, які вони можуть говорити кожному, не вкладаючи глибокого сенсу, а найголовніше частинки своєї душі.
Тому кожен повинне усвідомити магічну силу цих слів і навчитися використовувати їх гідно, а головне до бажаних, КОХАНИХ людей.

 

Просмотров: 364 | Добавил: anytkagurin | Рейтинг: 0.0/0