Пятница, 29-Мар-2024, 09:34

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2018 » Январь » 31 » 15 чи 25, а скільки тобі?
14:08
15 чи 25, а скільки тобі?

Вік...Що ж це таке: просто цифра чи можливо стан нашої душі? Більшість говорить, що вік — це те на скільки ми самі себе відчуваємо і виглядаємо. І я вважаю, що це безперечно так.
У наш час виникає певна проблема, що молоді дівчата доволі часто виглядають не на свій вік. А саме, як це не прикро, на декілька років старшими чим вони є насправді. Так, звісно, час, коли косметика стає невід’ємною частиною життя молодої дівчини, а “бойовий розкрас” повсякденністю, то більшість втрачає свою особистість. Вони намагаються приховати свої недоліки тонною тонального крему, консилеру чи хайлайтеру, але натомість вони також замасковують і свої особливості. Дівчата хочуть виглядати старшими, вважають, що саме косметика зможе зробити їх привабливішими, дорослішими. Але хіба це так? Невже дійсно широкі стрілки на очах, нарощені вій і безумовно яскраво червона помада на губах зможуть когось привабити? Невже це круто, коли тобі усього 15 років, а ти виглядаєш на усі 20, коли 25 -річні дівчата молодші на вигляд за тебе? Тут варто задуматися.... Можливо слід зробити “ревізію” своїй косметичці, поглянути на себе із іншого боку, переглянути свої вподобання на макіяж. Адже ніжно рожева помада на губах, вирівняний тон обличчя і злегка підфарбовані очі — усе це виглядає набагато симпатичніше і привабливіше. Саме зараз у еру Інтернету кожна з нас може знайти корисні поради,щодо макіяжу. Скільки відомих блогерів дівчат знімають ролики про види та стилі макіяжу, як правильно це робити. Також доволі популярними є рубрики відомих візажистів, де ти можеш поставити питання, які тебе цікавдять, а головне на власні очі, хоч і через екран, побачити відповіді. Ми повинні не тільки відчувати себе на наш вік, але й виглядати. Намагатися підкреслити природню красу, зберегти сяйво і молодість наших очей. Виглядати привабливо, а головне не старо. Також є проблеми із 25 -річними, коли ті хочуть “зупинити” час, змінюють свій стиль, але на жаль не в кращу сторону. Ми часто можемо зустріти жінок, які одягають занадто короткі і облягаючі сукні. І це виглядає доволі смішно, а інколи й пішло. Вони намагаються бути сексуальними, але виходить нецуразно.
Цією статтею я намагалася донести, дати поштовх дівчатам, що ми не повинні цуратися віку, ми повинні вміло підкреслювати його. На мою думку, краще виглядати стримано і елегантно у кожному віці чим слідкувати інколи за безглуздою модою і бути посміховиськом. Тому кожна повинна знайти себе і свою зону комфорту і краси.

Просмотров: 459 | Добавил: anytkagurin | Рейтинг: 0.0/0